Projecten

Mijn projecten

Konijnenhok 1

Dit mijn eerste konijnenhok die ik heb gebouwd. Het is gebouwd van houtenplanken en schroeven. Het was niet lastig, je moet alleen maar goed met gereedschap omgaan. Dit project heb ik gemaakt in 3 uurtjes. Wat ik heb gedaan is: planken zagen en schuren, gaten boren en dan de planken aan elkaar schroeven, uiteindelijk een brede plank als dak plaatsen.


Konijnenhok 2

Deze hok is anders gemaakt dan de eerste. Deze hok is gemaakt van grote planken, schroeven, wat gaas, een zaag en wat wieltjes. Eerst heb ik gewoon een soort van korte rechthoek gemaakt en daarna een groot gat aan de voorkant gemaakt voor het gaas. Ook zodat de konijn naar buiten kon kijken en wat licht binnenkreeg. En toen gewoon alles strak geschroefd. An voila. Dit duurde ongeveer een rustige dag.


Regen en zon bescherming voor de hok

Dit is gewoon een stuk karton denk ik. Het materiaal waarvan dit gemaakt is ken ik niet zo goed maar het was handig. Het lag ook gewoon in de gang dus waarom niet. Voor dit hoefde ik alleen maar te boren en vast te schroeven. Max 30 minuten tijd.


onscherpe speel mes

deze mes heb ik gemaakt voor mijn nichtje zodat ze kon spelen als chef kok. Deze mes heb ik gemaakt van een kleine, maar wel dikke plank. Ik heb het zelf gesneden met een stanley mes. Dit duurde ongeveer 26 uur aan de hand.


Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: